Mobil växel (i din smartphone)

Med mobil växel har ni alla växelfunktioner som finns i en fast telefon direkt i mobilen. Växeln är kompatibel med alla mobiloperatörer och hanteras enkelt i mobil växel appen, denna laddar ni ner till er smartphone via app store eller google play.

Med denna lösning jobbar ni obegränsat, ni är tillgängliga på ert fastnätsnummer oavsett om ni är på kontoret, ute på fältet eller jobbar hemifrån.
Växelns åtta funktioner gör att ni hanterar det mesta.
Ni väljer t ex själva om ni vill använda ert fasta kontorsnummer eller ert mobilnummer när ni ringer ut från mobilen. Ni ringer även snabbt och smidigt med anknytningsnummer till kollegorna. 

Funktioner – Mobil växel

  • Fastnätsnummer i mobilen

  • Koppla samtal

  • Gruppnummer

  • Hänvisning

  • Automatisk telefonist

  • Kömeddelande

  • Kväll/Helgmeddelande

  • Röstbrevlådor

Soft växel (flexibel i din dator)

Soft växel är telefonen som inte behöver finnas fysiskt. Telefonen finns direkt i datorn och öppnas upp i samband med att datorn sätts igång eller om ni aktivt själva vill dubbelklicka fram den. Soft växel suddar ut alla landsgränser som tidigare funnits, ta med den vart ni än tar med er dator.

Vart i världen ni än befinner och har tillgång till Internet kan ni använda alla växel­funk­tioner och vara en del av ert företags växel. Dessutom slipper ni dyra utlands- och roaming­avgifter. 

Sätt din egen status i Soft, se kollegornas – är de upptagna, på plats eller sitter de i telefon. Soft går även att kombinera ihop med Mobil växel och Fast växel.

Fast växel (på kontoret)

Om ni ser ett behov av ha en fast växelltelefon på kontoret istället för en mobil lösning eller i datorn så kan vi även erbjuda det. Våra fasta växeltelefoner har alla funktioner man kan drömma om. Lättöverskådlig vy med stor display och enkla knapptryckningar för alla typer av kommandon.

Den är helt flexibel och är inte bundet till ett visst telefonjack eller nummer utan kan flyttas fritt runt på kontoret samt byta användare.

Alla fasta växeltelefoner har inbyggda switchar i sig så det räcker med en och samma kabel för dator och telefon. 

Helt underhållsfri telefoni för er – uppdateringar, support och underhåll sköter GCM. Alla fasta växeltelefoner har högtalare och möjlighet att ansluta headset.